Keurmerk voor Techni Trace Fiscaal van Techni Trace B.V.

Vanaf 12 juni 2020 mag Techni Trace Fiscaal van Techni Trace B.V. officieel het keurmerk Ritregistratiesystemen dragen. Hiermee kan Techni Trace zich op een kwalitatieve wijze binnen de ritregistratiesystemen-branche onderscheiden en huidige en potentiële klanten van de meerwaarde van het keurmerk laten profiteren.

Kwaliteit en zekerheid
Het keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het keurmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy. Met de keuze voor Techni Trace Fiscaal bent u verzekerd van een 100% sluitende ritadministratie. “Wij hebben voor het keurmerk gekozen om onze klanten het voordeel te bieden om op een eenvoudige wijze aan geldende belastingregels voor bijtelling te kunnen voldoen”, aldus Hans Geelen van Techni Trace.

Objectief en onafhankelijk
Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk RRS. De toekenning van het Keurmerk aan Techni Trace is gebeurd op basis van een objectief oordeel van een externe auditor (Mazars). Om de kwaliteit ook op lange termijn te zekeren, worden alle leveranciers na toekenning van het keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden ritregistratiesystemen met het keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

Certificaat controleren

Controleer uw certificaat