Hyrde heeft het Keurmerk RRS behaald

Vanaf heden mag het ritregistratiesysteem Hyrde Fleet Telematics van Hyrde officieel hét keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS) dragen. Hiermee kan Hyrde, het IoT-bedrijf binnen VolkerWessels, zich op een kwalitatieve wijze binnen de ritregistratiesystemenbranche onderscheiden en huidige en potentiële klanten van de meerwaarde van het keurmerk laten profiteren.

Oorkonde
Namens Hyrde heeft Managing Director Gerard van den Houten tijdens een officieel moment de oorkonde voor het behalen van het keurmerk voor hun ritregistratiesysteem in ontvangst genomen van Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Als dochteronderneming van VolkerWessels Telecom beschikt Hyrde hierdoor niet alleen over een kwalitatief sterk product dat zij al inzet bij een aantal van de 130 werkmaatschappijen van VolkerWessels, maar ook over een product waarmee zij zich in de mobiliteitsbranche verder wil onderscheiden.

Kwaliteit en zekerheid
Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het keurmerk voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy. Met de keuze voor Hyrde Fleet Telematics is een gebruiker verzekerd van een 100% sluitende ritadministratie.

De certificering voor het Keurmerk RRS bevestigt dat ons product Hyrde Fleet Telematics voldoet aan een zeer hoge competentiestandaard. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van een betrouwbaar, veilig en AVG-proof ritregistratiesysteem. Commercieel geeft het keurmerk ons een concurrentievoordeel in de markt en stelt het ons in staat om aanvullende diensten op het gebied van telematica op te bouwen.”, aldus Gerard van den Houten van Hyrde.

Ook Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk Ritregistatiesystemen toont zich enthousiast over het behalen van het keurmerk door Hyrde. “Het keurmerkhouderschap van Hyrde laat zien dat het Keurmerk RRS breed gedragen wordt in de markt, zowel bij gevestigde marktpartijen als bij relatieve nieuwkomers als Hyrde. Een bevestiging van de kwaliteit waar het keurmerk RRS voor staat”.

Objectief en onafhankelijk
Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. De toekenning van het Keurmerk aan Hyrde heeft plaatsgevonden op basis van een objectief oordeel van de externe auditor Mazars. Om de kwaliteit ook op lange termijn te waarborgen, worden alle leveranciers na toekenning van het Keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden ritregistratiesystemen met het Keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

Certificaat controleren

Controleer uw certificaat