Nieuw lid toegetreden tot Raad van Toezicht

Per 1 juni 2019 is Marc Welters (50) namens NOREA (beroepsorganisatie van IT-auditors) toegetreden tot de Raad van Toezicht van Betrouwbaar Administreren. Naast lid van de Raad van Toezicht is Marc bestuurslid van de NOREA, lid van het Curatorium van TIAS Business School en ook partner bij EY. Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen staat net als de stichtingen Betrouwbare Afrekensystemen en Zeker-Online onder toezicht van deze gezamenlijke Raad van Toezicht.

Biografie
Na zijn studie Economie aan de Universiteit van Maastricht, is Marc in 1993 gestart bij Ernst & Young Accountants (EY), waarvan hij de laatste 15 jaar als IT audit partner actief is. Hij is eindverantwoordelijk voor alle IT auditwerkzaamheden bij grote internationale organisaties en is bestuurder voor de gehele IT auditpraktijk van EY in Nederland. Zijn aandacht gaat uit naar de digitalisering van de financiële audit en de invloed van IT audit op andere domeinen zoals cyber, transaction services, robotisering en blockchain. Naast deze functie is hij bestuurder van de NOREA, lid van het Curatorium TIAS Business School en examinator aan TIAS Business School (Tilburg) en Erasmus School of Accounting and Assurance (Rotterdam).

Met Marc Welters hebben wij een goede opvolger voor Ad Clarijs die per 1 januari 2019 de Raad van Toezicht heeft verlaten. Wij zijn dan ook erg blij met deze benoeming en de expertise die Marc inbrengt.

Certificaat registreren

Registreer uw certificaat