Telematica-oplossing Stellantis krijgt keurmerk

Het ritregistratiesysteem “Free2Move FiscaalBox by Kuantic” mag vanaf heden het keurmerk ritregistratiesystemen dragen. Free2Move is het mobiliteitsmerk van Stellantis en biedt in samenwerking met strategisch partner Kuantic het aftermarketsysteem aan voor alle merken.

Strategisch partner van Stellantis
De merken Peugeot, Citroën, DS en Opel van Stellantis bieden een telematica-oplossing aan, met de “Free2Move FiscaalBox by Kuantic”, om het wagenparkbeheer voor haar klanten te verbeteren en te vergemakkelijken. De telematica-hardware met het keurmerk wordt als aftermarketsysteem in de voertuigen geïnstalleerd.

Kwaliteit en zekerheid
Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het keurmerk voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy.

Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen: “Wij zijn als stichting erg enthousiast over de aanstelling van Free2Move als keurmerkhouder.  Stellantis is de eerste importeursorganisatie die dit soort telematica-oplossingen aan klanten biedt. En dan gelijk volgens de hoogste kwaliteitsnormen van ons gerenommeerde keurmerk. Dat is een compliment waard.”. 

Ferdinand van den Berg, Manager Connected Mobility bij Stellantis Nederland: “Free2Move maakt een flinke ontwikkeling door. We zijn zeer verheugd dat Stellantis dankzij het felbegeerde keurmerk voor het unieke “Free2Move FiscaalBox by Kuantic” nog meer klanten kan bedienen en verder kan groeien.”

Dit wordt onderstreept door Etienne Konink, Sales Manager Kuantic Benelux: “Dankzij de combinatie van het strategisch partnership met Free2Move, het mobiliteitsmerk van Stellantis, en het Keurmerk Ritregistratiesystemen bieden wij klanten de zekerheid van een fiscaal sluitende ritregistratie. Daarmee hebben we echt een bijzonder aanbod in handen.”

Objectief en onafhankelijk
Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. De toekenning van het Keurmerk aan “Free2Move FiscaalBox by Kuantic” heeft plaatsgevonden op basis van een objectief oordeel van de externe auditor Mazars. Om de kwaliteit ook op lange termijn te waarborgen, worden alle leveranciers na toekenning van het Keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden ritregistratiesystemen met het Keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

Certificaat controleren

Controleer uw certificaat