Keurmerk RRS voor MooveTrips

MooveTrips by Moove Connected Mobility heeft het Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen. Moove Connected Mobility is onderdeel van de AutoBinck Group en een expert op het gebied van automotive telematica.

De AutoBinck Group is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 75 werkbedrijven met jaarlijks meer dan een biljoen omzet. Onder de AutoBinck Group vallen onder andere de bedrijven Moove, Fleet Support, XXImo en SafeDrivePod.

Moove Connected Mobility
Moove Connected Mobility maakt het door middel van telematics voor wagenparkbeheerders mogelijk om problemen of veranderingen in de vloot tijdig te identificeren, direct te handelen en op KPIs te rapporteren. Moove ondersteunt bij implementatie van telematica en analyse van data, maar ook bij het ontwikkelen van geautomatiseerde follow-ups, zodat data het verschil kunnen maken voor elk bedrijf: in termen van verbeterde efficiëntie en veiligheid, verminderde milieu-impact en lagere kosten. Dit doen zij voor wagenparkbeheerders met een complexe vloot van meer dan 250 voertuigen. Het keurmerksysteem MooveTrips by Moove Connected Mobility voldoet aan de strenge eisen van het keurmerk.

Utkarsh Chaturvedi, CTO Moove (vertaald): “Naast dat Moove gecertificeerd is voor ISO 27001, informatiebeveiliging, laten we met het Keurmerk Ritregistratie zien dat het systeem voldoet aan de strengste regels met betrekking tot privacy, veiligheid en fraudebestendigheid. De MooveTrips App helpt de bestuurder om een sluitende rittenregistratie te overleggen conform de eisen van de Belastingdienst.

Kwaliteit en zekerheid
Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het keurmerk voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy.

Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen: “We zijn verheugd dat we Moove Connected Mobility het keurmerk hebben kunnen toekennen. Door het keurmerk dragen ze niet alleen uit dat ze voldoen aan de normen van de Belastingdienst, maar ook aan de hoge kwaliteitsnormen van SKRRS. Dit maakt de markt een stuk transparanter.”

Objectief en onafhankelijk
Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. De toekenning van het Keurmerk aan Moove Connected Mobility heeft plaatsgevonden op basis van een objectief oordeel van de externe auditor Mazars. Om de kwaliteit ook op lange termijn te waarborgen, worden alle leveranciers na toekenning van het Keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden ritregistratiesystemen met het Keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

Certificaat controleren

Controleer uw certificaat